Simona Halep își amână îndeplinirea visului. "Are șanse mari la o medalie"

205
Simona Halep își amână îndeplinirea visului.

Articole de la același autor

Simona Halep a declarat că își dorea foarte mult să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care ar fi trebuit să aibă loc în acest an. Constănțeanca va avea această oportunitate însă anul viitor, pentru că, din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au mutat Jocurile Olimpice în 2021.

Astfel, Simona Halep va trebui să mai aștepte cel puțin un an pentru a-și putea îndeplini visul.

Vicepreședintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a avut numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep și a declarat că jucătoarea de la malul mării are șanse extrem de mari să își atingă obiectivul.

"Simona Halep va avea aceleași șanse la o medalie olimpică și în 2021. Ea a ajuns la maturitate, nu este încă o sportivă în vârstă. E o sportivă matură, care, în momentul în care își impune un obiectiv și este focusată pe el, atunci are 95% șanse să reușească.

Dar nu de Simona îmi este teamă mie, Simona e o perfecționistă, o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Mi-e teamă de ceilalți jucători, care nu știu dacă vor mai avea anul viitor aceeași forță de revenire. Adică aceeași dorință și capacitate de a reveni acolo unde au fost sau chiar să depășească acele locuri", a spus George Cosac. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8171 secunde