Simona Halep, întâlnire importantă la Palatul Parlamentului

Miercuri, 12 Februarie 2020
193
Simona Halep a fost prezentă, ieri, la Palatul Parlamentului, acolo unde a participat la o întâlnire alături de foști mari sportivi ai țării noastre, precum Nadia Comăneci, Camelia Potec și Gabriela Szabo.

Tenismena constănțeană a explicat tuturor că România are nevoie de infrastructură sportivă. Halep a precizat că este nevoie de construcția unor săli în care să joace echipa României de Fed Cup și este nevoie de sprijinul parlamentarilor și al Federației Române de Tenis pentru ca sportul alb din România să nu moară.

"Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generație, care are nevoie de o mare infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva. Avem nevoie de o sală unde să se joace meciurile pentru România, pentru echipa de Fed Cup. Sunt mulți copii care au nevoie de susținere. Vorbesc din punctul meu de vedere, sportul nostru e un sport scump și nu poate fi susținut așa mult de familii.

Chiar fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, să se facă un sistem și federația noastră nu este normal să nu fie în rând cu celelalte. Tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani și mai ales în trecut.

Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Este chiar păcat de talentul nostru românesc să nu se facă nimic și să nu progresăm. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli și să se facă ceva pentru noile generații. Este mare nevoie", a declarat Simona Halep. 



Pagina a fost generata in 0.1816 secunde