Simona Halep, în uşoară ascensiune în clasamentul WTA

Luni, 25 Octombrie 2021, 15:12
183
Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep ocupă, săptămâna aceasta, locul 18 în clasamentul WTA, ierarhie dată publicităţii luni, 25 octombrie. Faţă de săptămâna trecută, românca, sfert-finalistă în turneul de la Moscova, este în urcare de o poziţie.

Lidera topului mondial este, în continuare, Ashleigh Barty, australianca fiind urmată de Arina Sabalenka (Belarus) şi Karolina Pliskova (Cehia).

România mai are trei jucătoare în Top 100 WTA. Sorana Cîrstea se menţine pe locul 38, Irina Begu a coborât o poziţie şi e pe 57, în timp ce Gabriela Ruse, aflată pe locul 85, a pierdut două „lungimi”. Aproape de prima sută se află Jaqueline Cristian, locul 105 şi Ana Bogdan, locul 106.

La rândul său, britanica de origine Emma Răducanu, campioana de la US Open a urcat un loc şi se află pe 23.

La dublu, după finala jucată la Moscova, Raluca Olaru a urcat un loc şi e pe 36, celelalte românce din Top 100 fiind Monica Niculescu (locul 39) şi Irina Begu (locul 65).

Româncele sunt departe de Turneul Campioanelor la simplu, dar Raluca Olaru şi Nadia Kicenok (Ucraina) au o şansă la dublu, fiind pe locul 11 în clasamentul WTA Race după finala jucată la Moscova.

Foto: Facebook / Simona Halep

Pagina a fost generata in 0.2769 secunde