SIMONA HALEP, în turul următor al Indian Wells!

338
SIMONA HALEP,  în turul următor al Indian Wells! - halep04104700-1552113630.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatoruy de la Indian Wells.

Kozlova a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 34 WTA și cap de serie numărul 31, după un meci de o oră și 45 de minute.

Halep va evolua în premieră în circuitul WTA cu ucraineanca de 25 de ani. Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Acceptată direct în turul al doilea, Halep a început cu dreptul turneul din California, arătând o bună dispoziție de joc și o pregătire fizică optimă. Deși nu a avut un meci ușor, întâlnind o luptătoare, ea a controlat partida, cu excepția mijlocului setului secund, când a arătat o ușoară scădere în evoluție. În cele din urmă, românca și-a corectat jocul și a reușit să se impună în minimum de seturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.478 secunde