Simona Halep, în cădere liberă după eliminarea de la US Open

230
Simona Halep, în cădere liberă după eliminarea de la US Open - simona-1567445326.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep ar putea avea probleme după eliminarea din turul al doilea de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Tenismena constănțeană se află în prezent pe locul 4 în ierarhia WTA, însă ar putea cădea câteva locuri în clasament. 
Jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina se află încă în concurs la Flushing Meadows și dacă va ajunge în semifinalele competiției, Halep va pica pe locul 5 în ierarhia mondială. 


În cel mai rău caz, sportiva de la malul mării ar putea ajunge pe locul 6 după finalul turneului de la New York. Nu mai puțin de trei sportive o pot depăși în clasament, după ce se va termina US Open: Elina Svitolina, Belinda Bencic și Bianca Andreescu. 
Simona Halep rămâne însă foarte bine poziționată în Race, pe podiumul clasamentului care decide sportivele calificate la Turneul Campioanelor. 


Ea se va întoarce la Constanța pentru o perioadă de pauză. A patra jucătoare a lumii a declarat, după ce s-a încoronat campioană la Wimbledon, că, după ce se va încheia US Open, își va îndrepta atenția către toți copiii din România care vor să se apuce de tenis. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde