O campioană cu suflet mare

Simona Halep donează bani pentru spitale din Constanța și București

529
Simona Halep donează bani pentru spitale din Constanța și București - ocampioana-1584477857.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se află în pauză competițională, însă acest lucru nu o împiedică să recurgă la acte de caritate. Tenismena constănțeană a demonstrat în mai multe rânduri că este alături de oamenii nevoiași, donând sume de bani pentru diferite instituții.

În aceste momente, în care mapamondul este acaparat de pandemia de coronavirus, Simona Halep a luat decizia să doneze bani către mai multe spitale din București și Constanța, fiind alături de cei suferinzi, dar și de cadrele medicale care se luptă să salveze viețile oamenilor.



"Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi, pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general.
Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța", a transmis Simona Halep.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3443 secunde