Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august

91
Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august - 1-1599380284.jpg

Articole recomandate

Românca Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august în circuitul profesionist feminin de tenis, în urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, potrivit Agerpres.


Halep, numărul doi mondial, a câștigat luna trecută turneul de la Praga, fiind al doilea său titlu consecutiv, cu o pauză de șase luni între ele din cauza pandemiei de coronavirus. Halep a ajuns astfel la 21 de titluri în carieră, dintre care două de Mare Șlem.


În finala de la Praga, Halep a învins-o pe belgianca Elise Mertens cu 6-2, 7-5. Halep s-a impus în ancheta WTA în duelul cu franțuzoaica Fiona Ferro și belarusa Victoria Azarenka. Ferro a obținut primul al doilea titlu din carieră, în primul turneu WTA disputat după pauza de șase luni, la Palermo.


Victoria Azarenka a ajuns și ea la 21 de titluri în carieră, după victoria de la Cincinnati, turneu desfășurat la New York, însă succesul său a venit după retragerea celeilalte finaliste, japoneza Naomi Osaka. Pentru belarusă a fost primul titlu obținut din 2016.


Halep are două titluri de jucătoarea lunii din trei acordate anul acesta. În primele două luni ale anului, americanca Sofia Kenin a fost laureata anchetei din luna ianuarie, după titlul obținut la Australian Open, iar Simona Halep a fost jucătoarea lunii februarie, grație titlului cucerit la Dubai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Sport : FC Viitorul II va juca în Liga a 3-a
Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Sport : Tecău și Rojer merg mai departe la US Open
Pagina a fost generata in 0.7239 secunde