Simona Halep, asaltată de fanii emoționați, la New York

196
Simona Halep, asaltată de fanii emoționați, la New York - simona-1566491962.jpg

Articole de la același autor

Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, se apropie cu pași repezi. Simona Halep se află în Statele Unite ale Americii, la New York, acolo unde, în câteva zile, va lua startul la competiția de la Flushing Meadows. 


Simona a stat de vorbă cu jurnaliștii americani, care au profitat de puținul timp liber pe care îl are constănțeanca și au "bombardat-o" cu întrebări. Unul dintre subiectele abordate a fost întâlnirea Simonei Halep cu fanii. A patra jucătoare a lumii a declarat că gestionează foarte greu momentele în care suporterii vor să o atingă și încep să plângă de bucurie.
 
"E un moment greu, pentru că încerc să îmi păstrez calmul și să îmi spun: e o dorință pe care și eu am avut-o când eram mică. Îmi doream să îl văd pe Gheorghe Hagi, pe Ilie Năstase. Aveam o emoție, nu mi-am manifestat-o, pentru că așa mi-e felul, sunt introvertită. Unii oameni își arată emoția. Dar, totodată, nu sunt un extraterestru, sunt un om normal, de ce persoana respectivă e atât de emoționată când mă vede?", a declarat Simona Halep. 


Constănțeanca ar putea câștiga cel de-al treilea turneu de Grand Slam din carieră, după ce, anul trecut, s-a impus la Roland Garros, iar anul acesta a triumfat pe iarba de la Wimbledon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0649 secunde