Simona Halep are echipament nou. "Mândră să îl port în onoarea lui Andre Agassi"

206
Simona Halep are echipament nou.

Articole de la același autor

Simona Halep a decis să nu participe la ediția din acest an a US Open, din cauza riscurilor provocate de pandemia de coronavirus. Sportiva de pe locul 2 mondial a ales să rămână în România și să se antreneze pe zgură pentru finalul de sezon, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dar și pentru cel de la Roland Garros, ultimul de Grand Slam din 2020.

Iar Simona nu se va antrena oricum, ci într-un echipament primit special de la sponsorul tehnic, Nike. Echipamentul primit de Halep a fost creat în onoarea lui Andre Agassi, multiplu campion de Grand Slam.

Simona Halep ar fi trebuit să poarte acest echipament la US Open, competiție care a început luni, la New York. Dar românca a preferat să spună pas competiției din SUA, decizie care cu siguranță nu le-a picat deloc bine celor de la Nike. Totuși, Simona a ales să promoveze acest echipament pe paginile ei de socializare. Ba chiar mai mult, Simona i-a făcut și o promisiune lui Agassi.

"Cu siguranță voi face o impresie bună, în stilul Andre Agassi, la antrenamente cu acest echipament. Mândră să port acest echipament în onoarea lui", au fost cuvintele Simonei Halep.

Simona Halep ar urma să revină în circuit pe 21 septembrie, când va începe turneul de la Roma. Principalul său obiectiv pentru acest final de sezon rămâne câștigarea unui nou titlu la Roland Garros. Competiția de la Paris este programată în perioada 28 septembrie - 11 octombrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1881 secunde