Simona Halep a zburat spre China cu gândul la Turneul Campioanelor

Miercuri, 18 Septembrie 2019
126
Simona Halep este gata pentru turneele din Asia. Tenismena constănțeană a plecat, ieri, spre China, acolo unde, săptămâna viitoare, va participa la turneul WTA de la Wuhan. 


A șasea jucătoare a lumii a explicat că trebuie să se acomodeze cu fusul orar, să efectueze câteva antrenamente și să se obișnuiască cu mâncarea specifică zonei. 


Sportiva de la malul mării este aptă sută la sută din punct de vedere fizic. Simona a suferit în trecut o accidentare la tendonul lui Ahile, care a măcinat-o la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Acum, piciorul constănțencei este bine și aceasta este pregătită pentru turneele de final de an. 


Întrebată de jurnaliști, pe aeroport, dacă Darren Cahill va merge și el în China, Simona a explicat care este situația. Colaborarea dintre antrenorul australian și tenismenă se va relua la începutul anului viitor, atunci când Simona Halep va merge pe tărâm australian pentru a participa la turneele care vor avea loc înaintea primului turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. 
Astfel, dacă se va califica la Turneul Campioanelor, Simona va merge fără vechiul și noul său antrenor. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4444 secunde