Simona Halep a rupt tăcerea. "Decizia nu mi-a aparținut mie!"

Marţi, 19 Mai 2020, 19:50
253
Simona Halep a dezvăluit cauza unui episod care a prins lumea tenisului pe contre-pied. Este vorba despre despărțirea de antrenorul său, Darren Cahill, care a avut loc în 2018.

Constănțeanca și tehnicianul australian au reluat parteneriatul anul trecut, după ce Daniel Dobre s-a aflat în loja sa, la titlul cucerit la Wimbledon, în fața Serenei Williams.

Într-un interviu pentru Eurosport, fostul lider mondial a vorbit despre momentul care a surprins întreaga suflare a tenisului mondial. Decizia i-a aparținut, se pare, lui Cahill.

"Darren a fost epuizat după anul 2018 și a vrut să ia o pauză. Totuși, a fost de partea mea de fiecare dată. I-am trimis mesaje, am vorbit despre evoluția mea. Mi-a spus mereu să cred în mine, că pot face lucruri mărețe. Eu nu credeam asta tot timpul, dar mi-am schimbat părerea", a declarat Simona.

Simona Halep a disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), în finala turneului de la Dubai. Pagina a fost generata in 0.3222 secunde