Simona Halep a ratat finala la Aussie Open. "Viața merge înainte!"

182
Simona Halep a ratat finala la Aussie Open.

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 3 mondial, a declarat că "doare mai tare să pierzi astfel", după ce a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7 (8), 5-7, ieri, la Melbourne, în semifinalele turneului Australian Open. 


"Doare mai tare să pierzi astfel, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc, dar viața merge înainte", a declarat Simona Halep la conferința de presă ce a urmat, potrivit site-ului WTA, consultat de Agerpres. 


Halep, care de luni va urca pe locul al doilea în ierarhia mondială, a indicat câteva lucruri care au făcut diferența în semifinala de ieri, a doua pentru ea la Melbourne, după ce, în 2018, a pierdut finala cu daneza Caroline Wozniacki. 


"Cred că puteam fi mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Poate că am fost un pic defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului", a afirmat constănțeanca. 


Simona Halep, care s-a înclinat în două seturi, a avut patru mingi de set în primul act, două la 6-5 și alte două în tie-break, la 7-6 și 8-7. De asemenea, a condus cu 5-3 în setul al doilea. 


"Muguruza a servit foarte bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav. Cred că a fost un meci bun pentru amândouă, dar ea a fost mai puternică pe final. În momentele importante ea a jucat mai curajos", a concluzionat Halep. 
Pentru accesul în semifinale, jucătoarea din Constanța, a patra favorită la Melbourne, va primi un cec în valoare de 1.040.000 dolari australieni și 780 de puncte WTA. 


Simona fusese învinsă în optimi, la ediția de anul trecut. 


XXX 
Garbine Muguruza va juca în finală cu americanca Sofia Kenin (nr. 15 WTA), care a dispus în prima semifinală de liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, cu 7-6 (6) 7-5, un scor aproape identic cu cel din a doua semifinală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4365 secunde