Simona Halep a plecat la Toronto. Miercuri intră în turul 2 la "Rogers Cup"

157
Simona Halep a plecat la Toronto. Miercuri intră în turul 2 la

Articole de la același autor

Au mai rămas câteva zile până când Simona Halep își va începe aventura la "Rogers Cup". Tenismena constănțeană a plecat deja în Canada, la Toronto, acolo unde miercuri va intra în competiție direct în turul al doilea.


Obiectivul Simonei este acela de a cuceri trofeul, sau de a ajunge măcar în finală, pentru a nu pierde foarte multe puncte în ierarhia WTA. Anul trecut sportiva de la malul mării a câștigat "Rogers Cup", după ce a învins-o în ultimul act pe americanca Sloane Stephens. Campioana turneului din Canada va primi 900 de puncte WTA.


Simona este încrezătoare în ceea ce privește participarea sa la "Rogers Cup", chiar dacă după triumful de la Wimbledon aceasta nu a mai jucat niciun meci.


"Sunt mai încrezătoare, am avut un succes enorm la Wimbledon. Nu vreau să vorbesc de șanse la US Open. Nici la Wimbledon nu am 


făcut-o. Și eu îmi doresc să am un joc perfect. E un circuit lung, o să vedem ce-o să fie. Iau săptămână cu săptămână și vedem ce va fi" , a declarant Simona Halep la aeroport, înainte de a efectua chek-in-ul. 
Simona Halep va juca primul meci la Rogers Cup, miercuri, 4 august, în turul doi al competiției, acolo unde o va întâlni pe Kristina Mladenovic sau o jucătoare venită din calificări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde