Meci dramatic la Turneul Campioanelor

Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu și face primul pas către semifinale

158
Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu și face primul pas către semifinale - cemeci-1572380251.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a avut parte de un început extrem de dur la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Tenismena constănțeană a întâlnit-o, în primul meci din "Grupa Mov", pe canadianca Bianca Andreescu, jucătoare născută la Pitești, dar care evoluează sub drapelul cu frunza de arțar. 


Meciul a început foarte intens pentru ambele jucătoare. Bianca Andreescu a fost mai hotărâtă în primul set și i-a arătat Simonei că tupeul pe care îl are o ajută să câștige puncte importante. Canadianca s-a impus cu 6-3 și părea să facă primul pas spre victorie. 


Parțialul al doilea a fost, poate, cel mai greu pentru Simona Halep din ultimele meciuri pe care le-a jucat. S-a mers cap la cap, până în tie-break. Prelungirile setului au fost extrem de echilibrate, iar Simona a luptat până la capăt. A avut la un moment dat 6-4, însă Andreescu a revenit la 6-6, apoi Simona a câștigat următoarele două puncte, adjudecându-și astfel setul. 
Setul al treilea a fost o povară prea mare pentru canadiancă. Andreescu a cedat fizic, ea având nevoie de mai multe ori de intervenția fizio-terapeutului. Constănțeanca s-a impus cu 6-3 și a câștigat astfel meciul, după 2 ore și 30 de minute petrecute pe teren. 


Simona Halep l-a chemat de patru ori pe teren pe antrenorul Darren Cahill pentru a-i cere sfaturi, iar australianul și-a făcut treaba foarte bine. Colaborarea dintre cei doi ar fi trebuit să se reia la începutul anului viitor, însă Halep și Cahill au decis că este mai bine ca tehnicianul să fie prezent încă de la Turneul Campioanelor. 


Simona face astfel primul punct în "Grupa Mov" a Turneului Campioanelor și mai are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele competiției. 


XXX 
În celălalt meci din grupă, Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova și a făcut și ea primul punct în clasament. 
Astăzi, Simona Halep va juca împotriva Elinei Svitolina, cu începere de la ora 12:30. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7625 secunde