Simona Halep a ajuns în Australia. Constănţeanca intră în carantină

227
Simona Halep a ajuns în Australia. Constănţeanca intră în carantină - fondhalepaustralia-1610642135.jpg

Articole de la același autor

Visul Simonei Halep de a cuceri un nou trofeu de Grand Slam este realizabil. Constănţeanca ar putea reuşi acest lucru chiar la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Halep a plecat în Australia cu gânduri mari şi nu se sperie de faptul că va fi nevoită să stea 14 zile în carantină.

A doua jucătoare a lumii a spus că statul în carantină nu o va ţine departe de terenul de tenis. Ea va avea voie să se antreneze câteva ore pe un teren izolat, departe de persoanele necunoscute.

Un moment important pentru Simona ar putea fi şi întâlnirea cu antrenorul său, Darren Cahill, cel care a ajutat-o enorm de mult în cariera sa de până acum. Tehnicianul a afirmat că o va supraveghea pe Simona Halep prin intermediul platformelor online şi chiar i-a pregătit acesteia un program special de antrenament, astfel încât Simona să fie în formă maximă la Melbourne.

La ultimul turneu de Grand Slam la care a participat, Roland Garros, Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de poloneza Iga Swiatek, o adversară pe care ar putea să o întâlnească şi în Australia. Aşa cum o ştim pe Simona Halep, aceasta are o mare dorinţă de revanşă, astfel că o întâlnire între ea şi Swiatek ar face deliciul spectatorilor, care vor avea acces în tribune într-un număr limitat.

Simona Halep nu a plecat singură în Australia. Partenerul său, Toni Iuruc a însoţit-o, aşa cum a făcut la toate turneele importante la care constănţeanca a participat. Cei doi sunt de nedespărţit, iar Simona nu s-a ascuns niciodată de camerele TV sau de aparatele de fotografiat atunci când s-a aflat lângă iubitul său.

După cele două săptămâni de carantină, Simona Halep va debuta în 2021 la turneul WTA de categorie 500 de la Melbourne, programat în perioada 31 ianuarie - 6 februarie, iar apoi, după acest turneu, la Australian Open, Marele Șlem care se va desfășura între 8 și 20 februarie, tot la Melbourne.

Simona Halep are în total o avere de 47 de milioane de euro, mai mare cu 10 milioane decât anul trecut, potrivit Top 300 Capital. Câștigurile campioanei noastre sunt din sport, imobiliare și contracte publicitare. Fostul lider WTA se află pe locul 140 în top 300 cei mai bogați români realizat de Capital, însă e pe locul 5 într-un clasament exclusiv al persoanelor de sex feminin. Cu toate acestea, Simona Halep ocupă primul loc din punctul de vedere al averii acumulate din sport, din România.

La Melbourne, Simona Halep este cotată cu şansa a doua la cucerirea trofeului, după favorita gazdelor, Asleigh Barty, care se află pe primul loc în clasamentul mondial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9155 secunde