Simona Halep a aflat când va juca în sferturi la Melbourne

187
Simona Halep a aflat când va juca în sferturi la Melbourne - halepmecii-1612453560.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) revine astăzi la Gippsland Trophy, pentru meciul contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA). Partida era programată pentru joi, dar toate meciurile de la turneele din Australia au fost anulate, după apariția unui caz de coronavirus.

Organizatorii turneelor care se desfășoară la Melbourne, ca pregătire pentru Australian Open, au anunțat programul zilei de vineri, când Simona Halep va evolua în două partide.

Partida dintre Halep și Alexandrova, din sferturile turneului Gippsland Trophy, se va disputa pe arena „Margaret Court” și va fi a cincea a zilei. Astfel, meciul Simona Halep – Ekaterina Alexandrova va începe în jurul orei 08:00, ora României. Ulterior, după o perioadă de pauză, Halep va juca și în sferturile probei de dublu. Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova va înfrunta perechea Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet.

Irina Begu (30 de ani, 79 WTA) va juca și ea în sferturile Gippsland Trophy, cu japoneza Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani). Partida va fi șaptea a zilei pe „Margaret Court” și ar putea începe în jurul orei 10:30, ora României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6041 secunde