Simona Amânar Tabără şi Elizabeta Samara se alătură campaniei „Campioni pentru viaţă”

167
Simona Amânar Tabără şi Elizabeta Samara se alătură campaniei „Campioni pentru viaţă” - 49948709603002920151244733407128-1635769948.jpg

Articole de la același autor

Fosta mare gimnastă a CS Farul Simona Amânar Tabără, multiplă campioană olimpică, şi jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elizabeta Samara se numără printre personalităţile sportului românesc care au decis să se alăture campaniei „Campioni pentru viaţă”, lansată de Ministerul Tineretului şi Sportului, alături de ministrul şi campionul paralimpic Eduard Novak, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare şi a îndemna populaţia la vaccinare.

Campania „Campioni pentru viață” se va derula pe platformele de comunicare şi socializare ale Ministerului Tineretului şi Sportului, ale ministrului Novak, pe pagina de Facebook dedicată acestui scop, facebook.com/campionipentruviata, precum şi în mass media (online, TV, radio).

Până în prezent, s-au alăturat campaniei foşti sau actuali sportivi de top, precum Gabriela Szabo, Doina Melinte (atletism), Ana Maria Popescu (scrimă), Victor Hănescu (tenis), Eva Tofalvi (biatlon), Robert Glinţă (nataţie), Bernadette Szocs (tenis de masă) sau Marian Drăgulescu (gimnastică).

Numeroşi alţi mari sportivi şi-au manifestat intenţia de a se alătura campaniei şi urmează să participe la înregistrarea mesajelor pe care doresc să le transmită: Elisabeta Lipă, Ancuţa Bodnar, Simona Radiş (canotaj), Camelia Potec (nataţie), Daniela Dodean Monteiro (tenis de masă), Gina Gogean, (gimnastică), Bogdan Lobonţ (fotbal) sau Adrian Şulcă (judo).

Promovarea campaniei se va derula în întregime cu titlu gratuit, atât din partea sportivilor, cât şi a platformelor media care se vor alătura acestui demers, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

„Am luat decizia de a demara această campanie pentru că suntem aproape de catastrofă şi nu putem rămâne indiferenţi. Nimeni nu este la adăpost, iar pericolul este prea mare ca să aşteptăm până când va fi prea târziu.

În orice clipă, cineva drag nouă se poate îmbolnăvi, iar boala ni-l poate lua pentru totdeauna. Nu există soluţie mai la îndemână decât vaccinul! Aceasta este realitatea şi trebuie să o acceptăm, raţional şi responsabil, şi să-i ajutăm şi pe alţii să înţeleagă.

Sunt onorat să am alături de mine, în această cursă pentru viaţă, pe unii dintre cei mai valoroşi sportivi ai României, adevărate modele de curaj, de conduită, de responsabilitate. Este una dintre cele mai importante lupte la care am participat vreodată şi o facem cu dorinţa de a da curaj şi încredere şi semenilor noştri, de a salva cât mai multe vieţi şi de a readuce normalitatea mai aproape de noi toți”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak.

Foto: Facebook / Simona Amânar Tabără / Gala Excelenţei Bănăţene

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2671 secunde