Simona Amânar Tabără, cooptată în Comisia tehnică pentru sportul de performanță

661
Simona Amânar Tabără, cooptată în Comisia tehnică pentru sportul de performanță - simona2-1614888258.jpg

Articole de la același autor

Fosta mare gimnastă constănţeană Simona Amânar Tabără, multiplă campioană olimpică, a fost cooptată în Comisia tehnică pentru sportul de performanță, înfiinţată la nivelul Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), unul dintre proiectele majore de reformare a sportului românesc anunțate de ministrul Eduard Novak, după preluarea mandatului.

„Scopul acestei comisii va fi de a elabora criterii de analiză a activității și performanțelor federațiilor și cluburilor sportive, astfel încât repartizarea resurselor bugetare să fie optimizată, dar și elaborarea unui sistem de lucru pentru cluburile sportive departamentale, îndrumarea și consilierea acestora și a federațiilor sportive naționale. Totodată, comisia va elabora și propune metodologia de supraveghere și control asupra derulării proiectelor federațiilor și a îndeplinirii obiectivelor acestora și ale cluburilor.

Obiectivul Ministerului Tineretului și Sportului este folosirea resurselor financiare în acord cu criterii clare, măsurabile, posibile, relevante și raportate la unități de timp concrete. Implementarea noilor criterii va fi graduală, astfel încât activitatea sportivă să nu aibă de suferit și să existe timpul necesar acomodării și conformării la noul sistem de lucru”, au transmis reprezentanţii MTS.

Comisia tehnică pentru sportul de performanță va fi formată din 15 persoane cu experiență vastă în domeniul antrenoratului, strategiei sportive, metodologiei, cercetării, din sportivi de perfomanță și profesioniști în drept, alături de Simona Amânar Tabără regăsindu-se Abraham Elod-Lajos - președinte, Daniela Janeta Pricină, Ingrid Istrate, Ramona Ceamuru, Radu Bidiugan - membri, respectiv Cristiano Valloppi, Eva Tofalvi, Narcisa Lecuşanu, Zsolt Gyongyossy, Norbert Trandafir, Alexandru Popescu, Alexandru Pădure, Cristian Sandu, Ciprian Anton - membri invitați. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5673 secunde