Sibiu devine capitala baschetului 3x3

81
Sibiu devine capitala baschetului 3x3 - baschet-1498576500.jpg

Articole de la același autor

Cea mai mare competiție de baschet 3x3 din Transilvania, ''Sibiu Streetball'', revine în perioada 14-16 iulie, în Parcarea Teatrului din municipiu, unde se vor întrece peste 60 de echipe din țară și străinătate, din care și 16 echipe internaționale, potrivit unui comunicat de presă remis marți, AGERPRES.

ibiul va găzdui pentru al doilea an la rând și ''3x3 Sibiu Challenger'', o grupă dedicată exclusiv echipelor profesioniste. Streetball-ul (3X3) este sport olimpic de anul acesta, urmând să își facă debutul la JO din 2020, de la Tokyo.

Câștigătorii primelor două locuri de la ''Sibiu Streetball'', considerat turneu satelit, se califică la ''3x3 Sibiu Challenger'', la care se adună profesioniști din întreaga lume, premiile puse în joc fiind de 6.000 dolari pentru locul întâi și 4.000 dolari pentru locul doi. Primele două clasate vor avea asigurată și participarea la etapa de Cupă Mondială, World Tour, competiție care anul acesta se desfășoară la Praga.

La turneul din Sibiu se pot înscrie atât echipe de fete, cât și de băieți, la categoriile de concurs: U13, U15, U18, +35 și Open Masculin și Feminin (+16). Începând de anul acesta, organizatorii au creat și o categorie dedicată companiilor, dând șansa angajaților să se dueleze între ei pentru titlul de ''Cea mai bună companie'' la baschet 3x3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8902 secunde