Bernadette Szocs, nominalizată de ITTF pentru "revelația anului 2018"

151
 Bernadette Szocs, nominalizată de ITTF pentru "revelația anului 2018" - img20181122wa0001-1542921579.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a fost nominalizată la premiul Breakthrough Star (starul revelație al anului), în cadrul Galei Vedetelor ITTF 2018, care va avea loc pe 12 decembrie, la Incheon (Coreea de Sud), transmite Xinhua.

Bernadette Szocs, campioană europeană cu echipa României în 2017, a reușit anul acesta un salt semnificativ în clasamentul mondial și a devenit cea mai valoroasă jucătoare română, devansând-o pe consacrata Elizabeta Samara.

Szocs a reușit să câștige anul acesta European Top 16 Cup Champion, competiție rezervată celor mai bune jucătoare de pe continent.

Contracandidatele sale la acest premiu sunt Manika Batra (India), medaliată cu aur la Jocurile Commonwealth și medaliată la Jocurile Asiei, precum și Jang Woojin (Coreea de Sud), triplu campion la Korea Open, la simplu, dublu și dublu mixt.

Votul pentru cea mai bună jucătoare și cel mai bun jucător al anului s-au încheiat în ancheta ITTF, precizează Xinhua, câștigătorii urmând să fie anunțați în gala din 12 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0253 secunde