Video ​VIDEO OFICIAL / Răzvan Lucescu, antrenor la Al Hilal / Românul va primi patru milioane de euro pe an

104
​VIDEO OFICIAL / Răzvan Lucescu, antrenor la Al Hilal / Românul va primi patru milioane de euro pe an - image201906302323121341razvanluc-1561904951.jpg

Articole recomandate

Răzvan Lucescu s-a înțeles cu Al Hilal, echipă din Arabia Saudită, care a plătit celor de la PAOK clauza de reziliere de două milioane de euro a antrenorului român. Lucescu va primi patru milioane de euro pe an de la arabi, contractul fiind valabil doi ani, informează Mediafax.


Antrenorul român, 50 de ani, a realizat eventul în Grecia, dar a preferat să plece acum, existând disensiuni în privința transferurilor. A rămas fără unii dintre cei mai buni jucători, mijlocașii Shakov și Canas au fost vânduți, fără a fi consultat. Tehnicianul a preferat ca în aceste condiții să dea curs ofertei saudiților, Al Hilal dorindu-l și-n trecut.


Acum, părțile s-au înțeles și arabii l-au prezentat pe Răzvan Lucescu ca noul antrenor, într-un filmuleț de un minut arătându-se repere din cariera sa.


"Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viața mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. (…) Le mulțumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis și familiei sale pentru încrederea și dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva și întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic și din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire. Aș vrea să le mulțumesc jucătorilor mei fantastici și tuturor fanilor PAOK pentru susținerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea și calitatea să continue să câștige trofee, pentru că le merită", a afirmat Lucescu, într-un comunicat postat pe site-ul clubului.


Răzvan Lucescu se va alătura echipei marți, în Austria, la cantonamentul din Linz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8184 secunde