Show total în Sala Sporturilor. BC Athletic, victorie de senzaţie cu Dinamo Bucureşti

195
Show total în Sala Sporturilor. BC Athletic, victorie de senzaţie cu Dinamo Bucureşti - fondathleticmeci-1641411095.jpg

Articole de la același autor

A fost spectacol marţi seară în Sala Sporturilor din Constanţa. Baschet Club Athletic Constanţa a primit vizita echipei CS Dinamo Bucureşti într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 13 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Cu aproximativ 650 de spectatori în tribună, constănţenii au intrat încrezători pe teren şi au sperat să facă o partidă bună care să îi ajute să urce în clasament. Primul sfert a fost unul extrem de echilibrat, astfel că s-a încheiat la egalitate, scor 17-17. În cel de-al doilea sfert, oaspeţii de la Dinamo au călcat pedala de acceleraţie şi au fost mai eficienţi la panou. „Câinii roşii” s-au impus cu 18-15, iar la pauza mare tabela arăta 35-32 pentru oaspeţi.

Antrenorul Alexandru Olteanu a reuşit să îşi motiveze incredibil elevii la pauză, alături de ceilalţi doi tehnicieni, Tatiana Gallova şi Bogdan Ivanovici, iar „Gladiatorii din Tomis” au intrat pe parchet decişi să nu mai lase nimic la voia întâmplării.

În sfertul al treilea, constănţenii şi-au nimicit, practic, adversarii care în multe momente ale jocului păreau că nu înţeleg ce se întâmplă.

După cele 10 minute de timp efectiv de joc din sfertul al treilea, BC Athletic s-a impus cu 17-8 şi mai avea practic încă un sfert până să atingă victoria. Sfertul al patrulea a fost ceva mai echilibrat, însă tot constănţenii s-au aflat la conducerea jocului.

În uralele celor 650 de spectatori aflaţi în tribunele Sălii Sporturilor, „Gladiatorii” au câştigat cu 15-12 şi astfel au obţinut victoria la general cu scorul de 64-55.

Constănţenii au avut şi doi jucători în top 3 marcatori ai meciului. Este vorba despre panamezul Tyler Gaskins, cel care a înscris 16 puncte, a avut trei recuperări şi 8 aruncări la coş reuşite.

Cel de-al doilea jucător al lui BC Athletic care a prins top 3 este canadianul Adika Peter-McNeilly. Acesta a reuşit să înscrie 10 puncte, a avut două recuperări şi patru aruncări la coş reuşite.

Jucătorul meciului a fost desemnat suedezul Viktor Gaddefors de la CS Dinamo Bucureşti, cel care a înscris 17 puncte.

În urma acestei victorii BC Athletic Constanţa a urcat în clasamentul Ligii naţionale de Baschet Masculin până pe locul 7, având 18 puncte acumulate, în timp ce Dinamo rămâne pe 9, tot cu 18 puncte.

În etapa viitoare constănţenii vor evolua pe terenul echipei CSM Târgu Jiu, o formaţie aflată sub BC Athletic în clasament şi care a pierdut ultimele trei meciuri disputate.

Per total a fost o partidă extrem de reuşită făcută de „Gladiatorii din Tomis”.

Aceştia au „spart ghinionul” şi au obţinut prima victorie după 5 înfrângeri la rând în campionat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.422 secunde