Sezonul de yachting 2019, inaugurat pe o ploaie torențială

218
Sezonul de yachting 2019,  inaugurat pe o ploaie torențială - sezonul-1555593492.jpg

Articole de la același autor

Sezonul de yachting 2019 și-a deschis porțile cu o ploaie torențială care i-a pus la încercare pe concurenții înscriși la Cupa "unu mai", ce a avut loc, în week-end-ul 13-14 aprilie, pe Lacul Herăstrău din București.

Organizată de Yacht Club Electrica Balkan și de Clubul Sportul Studențesc, sub egida Federației Române de Yachting, competiția a adunat la start 29 de ambarcațiuni din București și Constanța, care s-au întrecut la trei clase de concurs: Optimist, Laser Radial și RS Tera.

Concurenții au înfruntat condițiile meteo nefavorabile și, în ciuda ploii torențiale de sâmbătă și a intensității scăzute a vântului de duminică, organizatorii au reușit să valideze competiția cu un total de patru curse.

Astfel, la clasa Optimist, trofeul a fost câștigat de Mihai Andronic (Club Sportul Studențesc), la Laser Radial, s-a impus Maximilian Roșca (Club Sportul Studențesc), iar la clasa RS Tera, câștigătoarea a fost Mara Călinescu (Club Sportiv Municipal București).

Următoarea competiție ce se va desfășura pe Lacul Herăstrău va fi Cupa de primăvară, organizată de CSN Locomotiva București și de Yacht Club București, în perioada 17-20 mai.

La Constanța, pe Lacul Siutghiol, în week-end-ul 11-12 mai, vor avea loc întrecerile Campionatului Național la clasa OK, organizat de CS Știința Constanța, în colaborare cu Asociația Județeană de Yachting Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8308 secunde