Sezon plin de evenimente pentru șahiștii constănțeni

433
Sezon plin de evenimente pentru șahiștii constănțeni - sah-1557949244.jpg

Articole de la același autor

Sezon plin de evenimente pentru șahiștii constănțeni. După participarea la Cupa României pe echipe, organizată în stațiunea Jupiter, practicanții sportului minții se pregătesc pentru o serie de competiții de anvergură. 
Astfel, în perioada 30 mai - 9 iunie, la Mamaia, vor avea loc întrecerile Campionatul European de Șah Școlar, iar între 17 și 27 iunie, complexele Acapulco, Union și Venus din Eforie Nord vor fi gazdele partidelor Trofeului Litoralului, Open de tradiție, ajuns la cea de-a XXIX-a ediție. 
Nu în ultimul rând, ediția de anul acesta a Campionatului Național de șah pentru veterani se va desfășura la sala de sport din Techirghiol, în perioada 29 iunie - 5 iulie. Se va juca în patru secțiuni: șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări, separat pentru veterani, respectiv veterane (născuți în 1969 sau anterior). 
Concomitent, în aceeași locație, se va derula Trofeul Techirghiol - ediția 2019. 


XXX 
La Cupa României de la Jupiter, echipa ACS Juniorul Constanța, aflată la prima participare, a obținut un meritoriu loc 5. Iată și componența echipei: Octavian Moise, Vlad Rădulescu, Daniel Panainte, Cristian David, Florian Milea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5161 secunde