Sezon încheiat pentru Simona Halep! Spune "pas" și Turneului Campioanelor

181
Sezon încheiat pentru  Simona Halep! Spune

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, care va termina anul pe primul loc în clasamentul mondial, s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc în perioada 21-28 octombrie, informează site-ul WTA.

Halep s-a accidentat la spate înaintea turneului de la Wuhan, în septembrie, și a fost diagnosticată cu hernie de disc. Ea a abandonat la Beijing în primul tur, s-a retras săptămâna aceasta de la Moscova și a zburat la Singapore cu speranța că accidentarea îi va permite să joace totuși la Turneul Campioanelor, dar a confirmat, ieri, că se retrage din turneu.

"Decizia a fost una dificilă. Cred că e pentru prima oară în viața mea când o fac. A fost greu, dar e mai bine pentru sănătatea mea. Darren Cahill (n.r. - antrenorul său) a fost sută la sută în favoarea retragerii, deoarece este îngrijorat pentru spatele meu și e mai bine să pui sănătatea pe primul loc întotdeauna. Când am auzit că e de acord cu acest lucru, mi-a fost mai ușor să iau decizia. Spatele meu nu este bine. Nu m-am antrenat timp de patru săptămâni și nu sunt pregătită să evoluez la acest nivel", a explicat Simona Halep.

De pe urma retragerii româncei va beneficia olandeza Kiki Bertens, numărul 9 în clasamentul WTA Race, care a obținut trei titluri în acest sezon, printre care și cel de la Cincinnati, după o finală cu Halep.

Tragerea la sorți va avea loc vineri, iar primele meciuri se vor desfășura luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.958 secunde