Serie la „foc automat”! HC Dobrogea Sud, program infernal în campionat

163
Serie la „foc automat”! HC Dobrogea Sud, program infernal în campionat - 24232652519641942070773333543500-1632388450.jpg

Articole de la același autor

După coşmarul de la Plock, 14-25 cu Orlen Wisla, în prima manşă a turului doi preliminar al EHF European League, eşec drastic care, practic, îi pune capăt aventurii europene, HC Dobrogea Sud îşi îndreaptă din nou atenţia asupra principalei competiţii interne.

Handbaliştii antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea trebuie să-şi oblojească rapid rănile, să-şi remonteze psihicul serios zdruncinat şi să facă faţă următoarelor partide, pentru că programul este unul infernal.

Primul meci, contând pentru etapa a treia a Ligii Naţionale, are loc vineri, 24 septembrie, de la ora 16.00, în direct la TVR 2, la Turda, acolo unde formaţia constănţeană va da replica Potaissei, un adversar întotdeauna incomod, mai ales pe teren propriu.

„Delfinii” nu vor avea timp de odihnă, pentru că, duminică, 26 septembrie, la Sala Sporturilor din Constanţa, vor primi vizita Stelei Bucureşti, o echipă cu un debut excelent de sezon - trei victorii în primele trei runde ale campionatului.

Returul cu Wisla Plock se va juca marţi, 28 septembrie, tot la Sala Sporturilor, unicul obiectiv fiind obţinerea unei victorii de palmares, pentru că este greu de crezut că o echipă de talia vicecampioanei Poloniei ar putea fi învinsă la o diferenţă de 12 goluri.

Iar pe 3 octombrie, va urma duelul cu CS Dinamo, la Bucureşti, campioana României dorind extrem de mult să-şi ia revanşa după înfrângerea din Supercupă.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3153 secunde