Seria neagră continuă! FC Viitorul, învinsă şi de FC Argeş

201
Seria neagră continuă! FC Viitorul, învinsă şi de FC Argeş - seria2-1613319760.jpg

Articole de la același autor

O nouă înfrângere pentru FC Viitorul, echipa constănţeană cedând, scor 0-1 (0-0), în partida cu FC Argeş, disputată în deplasare, contând pentru etapa a 23-a a Ligii I la fotbal.

Pe o vreme rece, cele două echipe şi-au creat puţine ocazii de a marca, unicul gol al întâlnirii fiind înscris de fundaşul Grigore Turda, în min. 71, cu pieptul, în urma unui corner executat de Antun Palic. A fost primul gol reuşit de Turda în Liga I.

Chiar şi în aceste condiţii, FC Viitorul ar fi putut egala, însă lovitura de cap a letonului Valerijs Sabala, din min. 90+3, a fost respinsă miraculos de portarul Alexandru Greab.

FC Viitorul a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie (cinci egaluri consecutive şi trei eşecuri consecutive), iar în clasament, a coborât pe locul 12, cu 25 puncte, fiind mai aproape de retrogradare decât de zona play-off-ului.

Runda următoare, FC Viitorul va juca, pe teren propriu, cu CSM Politehnica Iaşi.

XXX

Fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat de FC Viitorul la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon.

În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formația constănţeană, în perioada august 2017 - ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României în 2019. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0779 secunde