Serbia - România, meciul unei generații! Naţionala de futsal a României, concentrată la maxim

408
Serbia - România, meciul unei generații! Naţionala de futsal a României, concentrată la maxim - futsalstirenoua-1617894992.jpg

Articole de la același autor

Naționala de futsal a României a plecat spre Vršac, acolo unde vineri va da piept cu selecționata similară a Serbiei, într-o partidă contând pentru penultima etapă a preliminariilor Campionatului European de anul viitor din Olanda.

Confruntarea găzduită de „Millennium Centar” din Vršac va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Facebook Futsal România și YouTube Futsal România

Tricolorii au plecat joi dimineață spre Vršac. Distanța dintre Timișoara, unde a fost stabilit cartierul general al tricolorilor pentru finalul campaniei de calificare la EURO 2022, și locul de disputare al partidei de vineri a fost parcursă fără probleme. Între orașul de pe Bega și Vršac sunt doar 76 de kilometri.

Testele Covid-19 efectuate de tricolori au fost toate negative, selecționerul Robert Lupu putând conta astfel contra Serbiei pe toți jucătorii convocați. În absența veteranului Mimi Stoica, banderola de căpitan al echipei în partidele cu Serbia și cu Macedonia de Nord va fi purtată de Adrian Pânzaru, brașoveanul legitimat la Imperial WET Miercurea Ciuc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4997 secunde