Selena SN, meci „la baionetă” în Liga I la fotbal feminin

219
Selena SN, meci „la baionetă” în Liga I la fotbal feminin - selena-1602860891.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 18 octombrie, de la ora 11.00, sunt programate partidele etapei a VII-a a Ligii I la fotbal feminin. Un campionat bulversat - ca de altfel multe altele - de pandemia Covid-19, astfel că, din cele şase meciuri ale rundei, se vor juca numai patru.

La Constanţa, pe stadionul SNC, Selena SN primeşte vizita celor de la Heniu Prundu Bârgăului. Aflate în suferinţă, fără victorie, fără niciun punct acumulat în actuala stagiune şi situate pe locul 11 (penultimul) în clasament, constănţencele vor înfrunta o echipă care trage la podium (locul 4, 10 p), astfel că se anunţă o confruntare „la baionetă”.

Celelalte trei meciuri care au primit „undă verde” pentru disputare sunt următoarele: Carmen Bucureşti - Banat Girls, Asociaţia Fotbal Club Fair-Play - Vasas Femina Odorhei şi Universitatea Galaţi - Universitatea Alexandria.

În schimb, două partide au fost amânate, din pricina cazurilor de infectare cu virusul Covid-19 apărute în cadrul a două dintre cluburi.

„Partida dintre AFC Universitatea Olimpia Cluj şi Fotbal Feminin Baia Mare, care trebuia să se dispute în data de 16 octombrie 2020, va fi reprogramată. Clubul băimărean se află în anchetă epidemiologică după posibila infectare a unei sportive cu noul coronavirus, fapt care a determinat neacordarea dreptului de disputare a partidei din partea DSP Maramureş”, a anunţat conducerea Universităţii Olimpia Cluj.

De asemenea, partida Piroş Security Arad - Fortuna Becicherecu Mic, programată duminică, 18 octombrie, a fost amânată, după ce mai multe jucătoare ale formaţiei arădene au fost depistate infectate cu virusul Covid-19. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2852 secunde