Selena SN, înfrângere la scor de neprezentare în Liga I la fotbal feminin

209
Selena SN, înfrângere la scor de neprezentare în Liga I la fotbal feminin - selena-1605021473.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena SN Constanţa a suferit un nou eşec, scor 0-3 (0-2), în partida disputată în compania Universităţii Olimpia Cluj, pe teren propriu, în cadrul etapei a opta a Ligii I.

La fel ca la toate meciurile rundei, fluierul de start a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Florin Bugar, fost antrenor al echipei Piroș Security Arad, decedat luna trecută.

Constănţencele au rezistat în faţa liderului ceva mai mult de jumătate de oră, apoi Mihaela Ciolacu a reuşit „dubla”, golurile sale din minutele 32 şi 39 stabilind scorul la pauză. În repriza secundă, tot Universitatea Olimpia a mai marcat o dată, prin Roxana Mirea, în min. 82, astfel că Selena a pierdut la scor de neprezentare.

Iată şi celelalte rezultate ale etapei: Fortuna Becicherecu Mic - Universitatea Galaţi 5-3, Vasas Femina Odorhei - Piroş Security Arad 1-1, Banat Girls - Asociația Fotbal Club Fair-play 2-3.

Partidele Heniu Prundu Bârgăului - Universitatea Alexandria şi ACS Fotbal Feminin Baia Mare - Carmen București au fost anulate, în urma depistării unor jucătoare infectate cu virusul Covid-19.

În clasament, Selena SN Constanţa ocupă locul 12, ultimul, fiind singura echipă din campionat care nu a acumulat nici măcar un singur punct în actuala stagiune. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3771 secunde