Selena SN Constanţa, eliminată din Cupa României la fotbal feminin

259
Selena SN Constanţa, eliminată din Cupa României la fotbal feminin - selena-1621000030.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena SN Constanţa a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, ediţia 2020-2021, după ce a fost învinsă, cu scorul de 1-3, de Piroş Security Arad, într-o partidă din faza sferturilor de finală, disputată pe teren propriu.

Constănţencele au făcut o primă repriză foarte bună, au condus la pauză cu 1-0, însă au cedat în partea a doua a jocului, plusul de valoare şi de experienţă al formaţiei arădene făcând diferenţa.

Marea surpriză a Cupei României o reprezintă accederea în semifinale a echipei Vulpiţele Galbene Roman, unica reprezentantă a Ligii a II-a. Moldovencele s-au impus fără drept de apel, scor 4-1, în faţa celor de la FC Carmen Bucureşti şi vor juca, în penultimul act, cu Heniu Prundu Bârgăului, care a eliminat în sferturi (5-3, după prelungiri) pe Vasas Femina Odorhei.

În cealaltă semifinală Piroş Security Arad va înfrunta pe Universitatea Olimpia Cluj, campioana trecând la pas în sferturi, scor 5-0, în deplasare, de Universitatea Alexandria.

Jocurile din semifinale se vor disputa pe 2 iunie, urmând ca finala să se desfășoare pe 6 iunie, pe stadionul „Francisc von Neuman” din Arad.

Pentru Selena SN Constanţa, urmează un nou meci de campionat. Duminică, 16 mai, de la ora 11.00, formaţia de la malul mării va întâlni, pe teren propriu, pe FC Carmen Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. În clasament, Selena SN ocupă locul şase, ultimul, cu doar cinci puncte la activ. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4022 secunde