Selena Constanţa s-a reunit şi este gata pentru play-out

224
Selena Constanţa s-a reunit şi este gata pentru play-out - selenaconstanta-1610383738.jpg

Articole de la același autor

După cea mai scurtă vacanță din istorie, Selena Constanța s-a reunit duminică 10 ianuarie în vederea startului pregătirii pentru a doua parte a sezonului Ligii I la fotbal feminin.

Echipa din Constanța a avut un sezon regulat extrem de slab. Selena nu a acumulat nici măcar un singur punct în actuala stagiune și a marcat doar trei goluri, atacul constănţean fiind cel mai slab din ligă.

Astfel, trupa de la malul mării va juca în play-out-ul Ligii I la fotbal feminin alături de Carmen București (15 puncte), ACS Fotbal Feminin Baia Mare (13), Universitatea Alexandria (10), Banat Girls (6) și Asociația Fotbal Club Fair-Play (6), iar misiunea de salvare de la retrogradare se anunță una extrem de dificilă.

Până la primul meci oficial din 2021 Selena Constanța face recrutări. Astfel toate fetele doritoare să practice sportul rege sunt așteptate la baza sportivă SNC din strada Sublocotenent Chiose Sandu nr.10. Vârsta minimă este de 6 ani. Primul antrenament pe anul 2021 este programat duminică 10 ianuarie. Pentru relații Selena Constanța pune la dispoziție numărul de telefon 0726774006.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0945 secunde