Selena Constanța mai are de așteptat până la startul Ligii I

187
Selena Constanța mai are de așteptat până la startul Ligii I - selena-1598181176.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena Constanța se pregătea de startul campionatului, însă Federația Română de Fotbal a anunțat că acesta se va amâna până la data de 6 septembrie, cu opțiune de prelungire până pe 27 septembrie, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus.

Referitor la startul celorlalte competiții naționale (Liga 2, Liga 3 și campionatele naționale de junioare), s-a aprobat ca dată de reper 4 octombrie 2020.

Tot în cadrul ședinței de marți, 18 august, s-a aprobat următoarea modificare de regulament: cluburile de fotbal feminin care evoluează în campionatele naționale ale României (Liga 1, Liga 2, Liga 3, U17, U15) au obligativitatea de a permite jucătoarele să se prezinte la lotul reprezentativ conform convocărilor transmise pe adresa clubului. În cazul refuzului de a permite participarea sportivelor la acțiunile pentru care au fost convocate, cluburile în cauză vor suporta sancțiuni conform regulamentelor disciplinare ale FRF. De asemenea, Federația Română de Fotbal va suspenda susținerea financiară acordată clubului în cauză pe durata sezonului în curs.

Selena Constanța ar fi trebuit să joace în prima etapă, pe teren propriu, împotriva echipei ACS Fortuna Becicherecu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3681 secunde