Selecționerul Victor Pițurcă: "Este o toamnă infernală, avem nevoie de o victorie cu Ungaria"

207
Selecționerul Victor Pițurcă:

Articole de la același autor

Sâmbătă, pe Arena Națională, naționala de fotbal a României va înfrunta reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru preliminariile EURO 2016. 


Pentru această partidă, selecționerul Victor Pițurcă a convocat 24 de jucători, dintre care opt de la campioana Steaua și doi de la vicecampioana Astra. Ieri, Pițurcă a susținut o conferință de presă, în care a declarat că nu cunoaște stilul noului antrenor al Ungariei. 


"Echipa României este mai puternică decât în campania trecută, în timp ce Ungaria a scăzut, nu știu dacă din punct de vedere valoric, dar o spun rezultatele. Trebuie să jucăm în aceeași manieră în care am făcut-o în preliminariile trecute, la aceeași intensitate. Am trecut cu bine de primul meci, cu cea mai valoroasă echipă din grupă, iar acum ne așteaptă alte două meciuri extrem de importante, cu adversare periculoase, care se bat pentru calificare. Se știe rivalitatea istorică dintre România și Ungaria, dar pe mine mă interesează mai puțin acest lucru. Jucătorii trebuie să fie fair-play, spectatorii la fel, iar la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Și-au schimbat antrenorul și asta nu e deloc benefic pentru noi. Nu avem spioni la unguri, știm bine echipa, dar există un suspans, pentru că Dardai nu a antrenat până acum", a declarat selecționerul, citat de Agerpres. 


După meciul de sâmbătă, de acasă, România va mai disputa o partidă din grupă, cu Finlanda, pe 14 octombrie, la Helsinki. Pițurcă a adăugat faptul că deocamdată pregătește meciul cu Ungaria, după care se va gândi și la cel cu Finlanda. "Vom încerca să pregătim cât mai bine jocul cu Ungaria și să câștigăm, iar apoi ne vom ocupa și de Finlanda. Este o toamnă infernală și avem nevoie de o victorie cu Ungaria. Dacă vom reuși și un rezultat pozitiv în Finlanda, vom avea șanse extraordinar de mari de calificare. Să nu uităm că mai este și jocul cu Irlanda de Nord, din noiembrie, și avem nevoie de continuitate. Orice insucces ar deteriora atmosfera și situația în grupă", a spus selecționerul român.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde