Selecționerul Mirel Rădoi, avertizat de Mircea Lucescu înaintea barajului cu Islanda

108
Selecționerul  Mirel Rădoi, avertizat de Mircea Lucescu înaintea barajului cu Islanda - selectionerul-1592840607.jpg

Articole de la același autor

Mirel Rădoi va debuta pe banca naționalei de seniori a României în meciul de baraj cu Islanda. Partida este una capitală în vederea calificării la EURO 2021, iar Mircea Lucescu îi atrage atenția lui Rădoi. Trebuie să analizeze foarte bine adversarii, individual, pe fiecare jucător în parte, pentru că valoarea lotului a început să crească evident în ultimii ani. Islanda a ajuns să transfere jucători în campionatele de top ale Europei, ceea ce îl îngrijorează și mai mult pe "Il Luce". 

"Va fi un meci dificil, dar nu imposibil. Islanda trece printr-o transformare și s-a văzut acest lucru și în Rusia. A început să schimbe și e o echipă competitivă. Islanda a început să transfere jucători în Anglia.

Cred că jucătorii noștri pot da dovada tehnică. Trebuie să analizeze foarte precis absolut tot. Multă atenție! E un meci important pentru tot fotbalul românesc, pentru jucătorii tineri care au ajuns la echipa mare. Continuitatea o dau rezultatele. E foarte important că avem jucători cu experiență în fotbalul britanic", a declarat Mircea Lucescu, pentru postul național de televiziune.

Barajul din Liga Națiunilor pentru calificarea la Campionatul European de la anul, dintre România și Islanda, va avea loc spre sfârșitul lui 2020, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu. UEFA a anunțat că data este 8 octombrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0683 secunde