Sebastian Vettel, despre o eventuală retragere la finalul acestui sezon de Formula 1

693
Sebastian Vettel, despre o eventuală retragere la finalul acestui sezon de Formula 1 - unnamed-1559732750.jpg

Articole recomandate

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari), cvadruplu campion mondial de Formula 1, dar fără victorie în 2019, a dezmințit zvonurile privind o retragere la finalul acestui sezon, relatează L'Equipe.



Vettel, 31 ani, la al cincilea său sezon cu Ferrari, se pregătește pentru Marele Premiu al Canadei de duminică. Germanul are contract cu scuderia italiană până în 2020 și a ținut să dezmintă zvonurile despre retragerea sa. Germanul a câștigat titlurile mondiale pe când pilota pentru Red Bull.

''Nu am nicio intenție să închei cu Formula 1. Simt în continuare plăcere și am mereu lucruri de realizat cu Ferrari. Credem mereu că putem răsturna situația din acest sezon și Marele Premiu al Canadei ar putea fi prima etapă. Mașina e bună, dar continuăm să ne adaptăm la ea. Iar acum nu ne mai confruntăm cu problemele pe care le-am avut sezonul trecut cu pneurile'', a declarat Sebastian Vettel pentru Auto Bild.

După primele șase curse, câștigate doar de piloții de la Mercedes, Vettel ocupă locul 3 cu 82 puncte, în urma lui Lewis Hamilton (137 puncte) și Valtteri Bottas (120). Coechipierul germanului, monegascul Charles Leclerc, este al cincilea, cu 57 puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Martie 2015
Stire din Sport : Sebastian Vettel, CAMPION
Pagina a fost generata in 0.5169 secunde