Seară de coșmar! Înfrângere la scor de tenis pentru FC Viitorul

171
Seară de coșmar! Înfrângere la scor de tenis pentru FC Viitorul - gentviitorulmeci-1564168126.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a avut parte de o seară de coșmar în Belgia. Echipa lui Gheorghe Hagi a dat piept cu KAA Gent, în manșa inaugurală a turului al doilea preliminar din Europa League. La fel cum s-a întâmplat în urmă cu trei ani, belgienii au demonstrat că sunt o nucă greu de spart pentru Viitorul. 


Gazdele au punctat repede, prin Nana Asare, în minutul 4, și Brecht Dejeagere, în minutul 13. Constănțenii au redus din diferență în minutul 21, prin golul lui Mladen, iar apoi a urmat dezastrul pentru echipa de la malul mării. Până la pauză, KAA Gent a mai punctat de trei ori, prin Yuya Kuba, în minutele 35, respectiv 45, și prin Roman Yaremchuk, cel care a transformat un penalty în minutul 35. 


La doar cinci minute după startul reprizei a doua, Yaremchuk și-a trecut și el în cont dubla, ducând scorul la 6-1. Fundașul Bogdan Țîru a redus din diferență, scuturând de două ori plasa porții adverse, în minutele 56 și 61. 
S-a terminat 6-3 pentru KAA Gent, care în urma acestui rezultat este aproape calificată în turul al treilea preliminar al Europa League. FC Viitorul are ocazia să își ia revanșa joia viitoare, la Ovidiu, însă echipa lui Hagi are nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri diferență pentru a mai spera la o eventuală calificare. 


XXX 
Tot joi seară, FCSB a jucat în deplasare contra armenilor de la Alashkert. Echipa antrenată de Bogdan Andone s-a impus clar, scor 3-0, după golurile înscrise de Tănase (min. 60), Cristea (min. 68) și Coman (min. 82). 
CSU Universitatea Craiova a evoluat și ea în turul al doilea preliminar din Europa League, în deplasare, cu Honved Budapesta. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, calificarea urmând să se tranșeze în partida retur, de pe "Ion Oblemenco". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde