Se știu echipele calificate matematic în șaisprezecimile Europa League

1124
Se știu echipele calificate matematic în șaisprezecimile Europa League - echipecalificate-1573201171.jpg

Articole de la același autor

Sevilla, Basel, Celtic, Espanyol și Manchester United au obținut, joi seara, calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal.

Sevilla, multiplă câștigătoare a competiției, s-a impus cu 5-2 pe terenul echipei luxemburgheze F91 Dudelange, prin dubla lui Dabbur și tripla lui Munir.

Basel a trecut cu 2-1 de Getafe.

Celtic a câștigat la Roma, în meciul cu Lazio, scor 2-1. După o victorie in extremis obținută în tur, scoțienii au dat lovitura în final și pe Olimpico, prin golul lui Ntcham (90+5). Ciro Immobile (7) a deschis scorul pentru Lazio, la care Ștefan Radu nu a făcut parte din lot, dar James Forrest a restabilit egalitatea (38).

Espanyol a surclasat-o pe Ludogoreț Razgrad cu 6-0, profitând de faptul că echipa bulgară a evoluat mult timp în 9 oameni. Dragoș Grigore nu a făcut parte din lotul campioanei Bulgariei, Cosmin Moți a fost rezervă, iar Claudiu Keșeru a fost înlocuit în min. 39.

Manchester United a dispus cu 3-0 de Partizan Belgrad, prin golurile lui Greenwood, Martial și Rashford.

AZ Alkmaar a surclasat-o pe FC Astana cu 5-0, în deplasare, internaționalul român Dorin Rotariu jucând 71 de minute la campioana Kazahstanului.

Wolverhampton Wanderers a învins-o pe Slovan Bratislava cu 1-0, printr-un gol marcat de mexicanul Raul Jimenez (90+2).

Standard Liege, fără românul Denis Drăguș în lot, a câștigat in extremis cu Eintracht Frankfurt, scor 2-1, grație golului semnat de Maxime Lestienne (90+4).

Și Borussia Moenchengladbach a câștigat dramatic cu AS Roma, 2-1, golul victoriei fiind reușit de Marcus Thuram (90+5).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde