Se gândește la viitor! Atleta Cristina Bujin îi pregătește pe copiii de la CSS 1

216
Se gândește la viitor! Atleta Cristina Bujin îi pregătește pe copiii de la CSS 1 - cristinabujin-1564168046.jpg

Articole de la același autor

Atleta constănțeană Cristina Bujin se îndreaptă către o nouă etapă a vieții. Sportiva legitimată la CS Farul și la Rapid București a decis să îi pregătească în paralel pe copiii de la CSS 1 Constanța. Cristina Bujin a început încă de anul trecut această activitate, iar acum a susținut cu succes examenul de titularizare la catedra de atletism a clubului sportiv școlar. 


În vârstă de 31 de ani, Cristina Bujin îi pregătește pe copiii de la CSS 1 născuți în anii 2008, 2009 și 2010. Atleta are de gând să se dedice în totalitate meseriei de antrenor, după ce își va încheia cariera sportivă. 


Ea se pregătește intens pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în 2020. Până atunci, atleta constănțeană va participa la Campionatul Național pentru seniori. 


Luna trecută, Cristina Bujin a concurat la Cluj, la "nternaționalele "Iolanda Balaș Soter", acolo unde a cucerit medalia de aur la triplusalt, cu o săritură de 13,54 m. 


Anul trecut, Cristina Bujin a primit și carnetul de maestru al sportului, grație rezultatelor obținute în etapa finală a Campionatului Național de atletism în sală pentru seniori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2621 secunde