Scrimă / Românii, departe de podium în turneul internaţional de la Madrid

358
Scrimă / Românii, departe de podium în turneul internaţional de la Madrid - scrimaromani2804-1619637703.jpg

Articole de la același autor

Punct final al turneului internaţional de scrimă de la Madrid (Spania).

În concursul masculin de spadă, reprezentantul României, Mario Persu, a ieșit din grupe cu două victorii, calificându-se pe tabloul principal de 32. Aici l-a întâlnit pe luxemburghezul Flavio Giannotte în fața căruia a cedat cu 10-15. La final, Mario s-a clasat pe locul 20, informează Federaţia Română de Scrimă.

La floretă feminin, Mălina Călugăreanu a avut patru victorii din cinci meciuri disputate în grupa preliminară. Calificată pe tabloul principal de 16, Mălina a fost învinsă greu de Kateryna Chentsova (Ucraina), cu acor 13-15, și a ocupat poziția a 9-a în ierarhia generală.

Nici în proba feminină de sabie, tricolorii nu au avut mai mult succes. Bianca Pascu s-a calificat din grupe cu trei victorii, iar pe tabloul principal de 16, prima adversară i-a fost Hanna Ivanishchanka, din Belarus. Bianca s-a impus fără probleme, scor 15-6. În sferturi, sabrera tricoloră s-a confruntat cu Anna Limbach (Germania). După un meci extrem de disputat, Bianca a cedat cu 13-15 și s-a clasat pe locul 8 în clasamentul final.

Foto: Federaţia Română de Scrimă / frscrima.ro / Bizzi Team / FIE / EFC 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde