Sârbul Mazic va arbitra finala Ligii Campionilor

171
Sârbul Mazic va arbitra finala Ligii Campionilor - sarbul-1525706293.jpg

Articole de la același autor

Milorad Mazic, în vârstă de 45 de ani, va conduce finala Ligii Campionilor, ediția 2017-2018, dintre Real Madrid și Liverpool. UEFA a anunțat, ieri, că sârbul a fost alesul pentru ultimul act al Champions League, care va avea loc sâmbătă, 26 mai, pe stadionul "NSC Olimpiyskiy" din Kiev.

Mazic va fi ajutat de asistenții Milovan Ristic și Dalibor Djurdjevic, de adiționalii Nenad Djokic, Danilo Grujic și de asistentul de rezervă Nemanja Petrovic, toți fiind din Serbia. Al patrulea oficial vine din Franța: Clement Turpin.

Mazic este arbitru internațional din 2009, iar în acest sezon a condus patru meciuri din Liga Campionilor și două întâlniri din Europa League, informează prosport.ro. De asemenea, a condus finala Cupei Confederațiilor de anul trecut, dintre Chile și Germania, și Supercupa Europei din 2016, în care Real Madrid a câștigat trofeul în fața Sevillei, scor 3-2, după prelungiri.

Sârbul are trecute în CV participarea la Campionatul Mondial din 2014 și Campionatul European din 2016, iar în vară va fi prezent în Rusia, la Campionatul Mondial din 2018. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5236 secunde