Liga Națională la handbal masculin

Sâmbătă, ziua marelui meci! HCDS primește vizita CSM-ului București

259
Sâmbătă, ziua marelui meci! HCDS primește vizita CSM-ului București - cmykhcds-1582899261.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a intrat în febra meciului cu CSM București. Partida are loc, sâmbătă, cu începere de la ora 15.30, la Sala Sporturilor din Constanța.

Echipa antrenată de Djordje Cirkovic are un program extrem de încărcat, în doar 48 de ore, trebuind să joace două meciuri. După partida de sâmbătă, cu CSM București, urmează meciul de luni, cu HC Buzău, care va avea loc tot la Sala Sporturilor.

Antrenorul constănțenilor știe că meciul de sâmbătă este unul foarte important, astfel că, pe parcursul întregii săptămâni, și-a motivat foarte bine elevii.

"Suntem într-o situație foarte bună și totul depinde de noi. Pot spune că avem aproape sigur locul 5 și acum începe lupta pentru un loc mai sus, 2, 3 sau 4, depinde și de jocul rezultatelor. Să nu uităm, avem două meciuri în trei zile. Vrem șase puncte, să terminăm cum trebuie sezonul. Dar primul, cu CSM, este cel mai important. Va fi un meci dificil, în care trebuie să luăm punctele și să facem și economie de energie, pentru că luni vine Buzăul. Iar duminica viitoare ne așteaptă o deplasare foarte grea, la Timișoara", a declarat Djordje Cirkovic, pentru site-ul oficial al clubului de la malul mării.

Tehnicianul formației de pe litoral este conștient că CSM București este o echipă foarte puternică, chiar dacă s-a încurcat în ultima etapă de campionat și a remizat, luni, pe teren propriu cu HC Buzău.

Constănțenii au nevoie de aportul publicului la această partidă. Ca la fiecare meci disputat la Sala Sporturilor, fanii celor de la HCDS sunt așteptați într-un număr cât mai mare, să facă o atmosferă electrizantă care să le dea aripi jucătorilor favoriți.

"Au un lot foarte bun. Sunt acum pe locul 6, dar cred că pot mult mai mult. CSM a câștigat cu Steaua, este o echipă foarte bună. Trebuie să începem foarte serios, să dăm 100% ca să luăm trei puncte", a adăugat Cirkovic.

HCDS nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de 16 meciuri și nu are de gând să cedeze nici la meciul cu CSM.

Cu George Buricea aflat, probabil, la ultimul său sezon și cu căpitanul Zoran Nikolic într-o formă maximă, HCDS poate face spectacol la meciul cu CSM București.

Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa este și el așteptat să încânte publicul cu stilul său spectaculos de joc și să înscrie goluri multe de pe extremă.

XXX

HCDS este pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale, cu 36 de puncte obținute în 19 meciuri. Cu o eventuală victorie în fața CSM-ului București, dar și cu un joc bun al rezultatelor, HCDS ar putea urca pe podium după această etapă.

Cei doi arbitri care vor oficia această partidă, L. Gheorghiu și S. Hagiu, vor avea și ei un rol important în economia meciului. Sunt cavaleri ai fluierului experimentați și care nu se lasă ușor influențați de eventualele tertipuri ale unor jucători care au intervenții neregulamentare.

"Avem o serie de 13 meciuri fără înfrângere, suntem neînvinși de aproape cinci luni. Nu avem vedete, băieții joacă în fiecare meci cu inima. Dacă nici echipa asta nu merită suportul publicului, atunci cine?", a concluzionat Djordje Cirkovic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5245 secunde