Sâmbătă, la Mamaia, start al Crosului „In Memoriam Traian Petcu”

105
Sâmbătă, la Mamaia, start al Crosului „In Memoriam Traian Petcu” - traianpetcu1-1633510348.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 9 octombrie, la ora 11.00, în staţiunea Mamaia, din dreptul Radio Vacanţa - Radio Constanţa, se va da startul Crosului „In Memoriam Traian Petcu”, eveniment organizat de Asociaţia „Viitorul Oraşului Tău”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Va fi o cursă destinată amatorilor, iar la linia de sosire, în zona Palatului Regal din Mamaia, aceştia vor primi tricouri şi diplome de participare oferite de DJST. Iubitorii de mişcare se pot împărţi în echipe şi pot participa la partea a doua a evenimentului, organizată în colaborare cu „Plantăm fapte bune în România”.

Având în vedere „explozia” numărului de cazuri de infectări cu virusul Covid-19, la cros pot participa doar persoanele vaccinate (şi care trebuie să demonstreze că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării.

XXX

Regretatul profesor Traian Petcu a fost o legendă a atletismului constănţean, Cetăţean de Onoare al municipiului. S-a stins recent din viaţă, în cursul lunii august, la vârsta de 97 de ani. În tinereţe, Traian Petcu a fost campion naţional şi balcanic în probele de 400 m, 800 m, 1.500 m şi cros, iar înaintarea în vârstă nu l-a împiedicat să concureze, participând în întreceri şi la peste 90 de ani. De asemenea, în calitate de cadru didactic, a făcut numeroase cercetări ştiinţifice, implementând printre altele exerciţiile fizice în diferite activităţi economice.

Foto: Arhiva Cuget Liber

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3567 secunde