Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Salvați de Pușcaș. Tricolorii, chin și jale în meciul cu Malta

Luni, 09 Septembrie 2019
98
Echipa națională de fotbal a României a fost la un pas de o mare rușine, duminică seară, la Ploiești, în compania reprezentativei din Malta. Elevii lui Cosmin Contra veneau după înfrângerea la limită cu Spania, scor 1-2, și aveau nevoie de toate cele trei puncte puse în joc pentru a mai spera la o eventuală calificare la Campionatul European din 2020. 
După primele 45 de minute, tabela arăta 0-0, iar spectatorii prezenți pe "Ilie Oană" au început să își piardă răbdarea și chiar să îi fluiere pe fotbaliștii naționalei. 


În chiar primul minut al reprizei a doua, George Pușcaș a înscris unicul gol al meciului, după un corner executat ca la manual de Ianis Hagi. Au urmat momente confuze de joc, iar în minutul 89, toată asistența a amuțit, atunci când Farrugia a introdus balonul în poarta lui Ciprian Tătărușanu. Salvarea a venit de la asistent, care a ridicat fanionul, iar centralul a anulat reușita maltezului pe motiv de ofsaid. 


S-a terminat 1-0 pentru România, care acumulează astfel 10 puncte în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020 și ocupă locul 3 în clasament. Pe poziția secundă, se află Suedia, cu 11 puncte, în timp ce Spania este lider, cu 18 puncte din tot atâtea posibile. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4519 secunde