Salbă de medalii cucerite de CS Farul la sambo și culturism

165
Salbă de medalii cucerite de CS Farul la sambo și culturism - multemedalii-1569869310.jpg

Articole de la același autor

CS Farul Constanța a cucerit un număr mare de medalii la două competiții la care sportivii săi au participat. 


La Campionatele Naționale de sambo - seniori, tineret, juniori și cadeți, desfășurate în perioada 27 - 29 septembrie, la Izvorani, sportivii de la malul mării au cucerit patru medalii de aur. Codrina Mihaela Ionescu a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 60 de kilograme la seniori, Daniela Chiss a cucerit două medalii de aur la categoria 48 de kilograme, în competiția seniorilor și în cea de tineret, în timp ce Vadim Bunescu a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 74 de kilograme. 
La competiția de culturism și fitness desfășurată, în perioada 27 - 29 septembrie, la Brașov, CS Farul a cucerit nu mai puțin de șapte medalii de aur, patru de argint și două de bronz. 


Pentru sportivii constănțeni, urmează acum câteva competiții importante.


În perioada 4 - 6 octombrie, la Sibiu, va avea loc Campionatul Național de cadeți, juniori și masters la culturism și fitness.
Focșaniul va găzdui Cupa Vrancei la gimnastică artistică, în perioada 4 - 5 octombrie, în timp ce, pe 6 octombrie, la Bascov, va avea loc Campionatul Național de juniori și seniori la kaiac-canoe, proba maraton.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5101 secunde