Salariu uriaș câștigat de Ianis Hagi la Glasgow Rangers

256
Salariu uriaș câștigat de Ianis Hagi la Glasgow Rangers - salariu-1593528946.jpg

Articole de la același autor

Echipa Glasgow Rangers l-a transferat pe Ianis Hagi cu 3,4 milioane de euro, o sumă care este considerată mare, dacă se ține cont de problemele create de pandemia de coronavirus.

Însă și salariul jucătorului este unul pe măsură, drept dovadă că scoțienii îl consideră unul dintre jucătorii de mare perspectivă.

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a apucat să joace 12 meciuri pentru formația din Scoția, a înscris și trei goluri și a dat două pase de gol, însă l-a convins și pe Steven Gerrard că este un mare jucător.

Astfel, din salarii, Ianis Hagi va câștiga trei milioane de lire sterline în următorii trei ani, adică în jur de 3,4 milioane de euro, notează cei de la footballstanfertavern.com.

Potrivit calculului, Ianis Hagi va fi plătit cu 19.200 de lire pe săptămână, adică peste 21.000 de euro, adică în jur de 84.000 de euro pe lună.

Potrivit sursei citate, media venitului săptămânal la Rangers este în jur de 14.000 de euro, astfel că Ianis Hagi ar fi cel mai bine plătit jucător de la echipa Glasgow Rangers.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.745 secunde