Şahiştii Luiza Marin și Mihai Ștefan - campioni naționali la dezlegări

167
Şahiştii Luiza Marin și Mihai Ștefan - campioni naționali la dezlegări - sahistii2-1606758315.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a 15-a ediție a Campionatelor Naționale de dezlegări pentru seniori s-a desfășurat, la București, în sala „Nadia Comăneci” din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, informează Federaţia Română de Şah.

La festivitatea de deschidere și la ceremonia de premiere au participat Cristian Emilian Ghiță, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, și Ion Şerban Dobronăuţeanu, director tehnic al Federaţiei Române de Șah, membru al boardului ECU. Cu această ocazie, au fost decernate și trofeele pentru Campionatul Național de compoziție șahistă, recent încheiat.

La capătul a două ore de confruntare cu problemele propuse de către arbitrul competiției, Dinu-Ioan Nicula, ierarhiile au confirmat continuitatea în pregătirea specifică, toți ocupanții podiumurilor având, până la ora finalelor, cel puțin o medalie națională de seniori, la dezlegări.

După succesele din anii 2007 și 2012, Irina-Luiza Marin (Clubul Central de Șah) a devenit pentru a treia oară campioană națională, în timp ce, în concursul open, Mihai Ștefan (CSU Ploiești), încă junior, și-a apărat titlul câștigat anul trecut. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Octombrie 2020
Stire din Sport : Agendă şahistă
Miercuri, 14 Octombrie 2020
Stire din Sport : Agendă şahistă
Pagina a fost generata in 1.5646 secunde