În week-end, la Complexul Cleopatra din Mamaia

Șahiștii, invitați la Cupa Primăverii, ediția a II-a

654
1
Șahiștii, invitați la Cupa Primăverii, ediția a II-a - sahcleopatra51-1457887106.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 martie, și duminică, 20 martie, la Complexul Cleopatra din Mamaia, se vor desfășura întrecerile celei de-a doua ediții a Cupei Primăverii la șah. Competiția se adresează iubitorilor sportului minții, copii și juniori, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. 


"La Cupa Primăverii, sunt invitați să participe jucătorii legitimați la cluburile dobrogene, dar se pot înscrie și elevi ai școlilor gimnaziale și liceele din județul Constanța, indiferent dacă sunt sau nu legitimați", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Șah Constanța, prof. Claudiu Iordache. 


Înscrierile se pot face telefonic, la numărul 0722.51.34.05 (prof. Iordache), până vineri, 18 martie. De asemenea, ultimele înscrieri se fac sâmbătă, de la ora 9.00, la Complexul Cleopatra.


Timpul de joc va fi de 15 minute și 12 secunde / ju-cător / partidă, pe parcursul a șapte runde, programate, în cele două zile de concurs, între orele 10.00 și 13.00. 


"Deschidem sezonul competițional de șah cu această Cupă a Primăverii, pe care dorim să o dezvoltăm de la an la an, astfel încât să devină una de tradiție. Este un bun prilej și pentru elevii jucători de șah din școli și licee să se întreacă, să se remarce și să își facă apoi afiliere la un club sportiv", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Comentează știrea

Marin
30 martie 2016
Apetrei

Baieti, "prietenul" nostru Florin Apetrei sta non-stop pe Prosport, la Tenis si o injura pe Simona Halep, o face machedoanca, nasoasa, injura in stilu-i caracteristic pe toti cei care sustin sportul si pe constanteanca noastra. Se lauda ca s-a nascut si ca sta in Brooklyn, ca e milionar :)))) Va rog sa intrati pe Prosport, sa va faceti cont si sa-l dam in cap nesimtitului si mincinosului. Pe Prosport este userul "Shumudica" barat. Ii este alaturi, cine altul decat Stelica. Amandoi de la 8 la 22 nu fac altceva decat sa injure si sa denigreze o sportiva, pe Simona Halep care a ajuns intr-o elita mondiala prin munca ei, nu cersind si nu milogindu-se ca Apetrei care a carat frigidere si betoane prin Londra ca sa faca bani si fara sa-i dea un ban fiicei lui de 8 ani... de 16 ani nu e interest de unica fiica, acest esuat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5909 secunde