Şah / „Certificatul Verde”, obligatoriu pentru participarea la turnee. Măsura - valabilă pentru 30 de zile

153
Şah / „Certificatul Verde”, obligatoriu pentru participarea la turnee. Măsura - valabilă pentru 30 de zile - 1-1634212082.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere creşterea îngrijorător de mare a numărului cazurilor de persoane infectate cu virusul Covid-19, Federaţia Română Şah a decis, conform legislaţiei actuale, ca participarea în turnee să se facă în condiţii speciale.

„În această perioadă complicată pentru toată lumea, siguranța voastră și a celor din jur primează pentru noi.

Astfel, pe fondul situației pandemice și conform condițiilor care au fost stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și al Ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, participarea la turneele omologate de FR de Șah va necesita prezentarea «Certificatului Verde», acesta urmând a include fie dovada vaccinării împotriva Covid-19, fie un test cu rezultat negativ RH-PCR efectuat cu maximum trei zile înainte de startul competiției, fie un test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum două zile înainte, fie dovada trecerii prin boală.

Actuala măsură e valabilă momentan pentru 30 de zile și e menită de asemenea să ajute organizatorii, cu atât mai mult cu cât mare parte dintre turneele de șah din ultima perioadă au fost anulate, din cauza perioadei pe care o traversăm”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Şah.

Foto: eaie.org 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8056 secunde