Şah / Campionatele Naționale de șah rapid și blitz pe echipe, la Snagov

142
Şah / Campionatele Naționale de șah rapid și blitz pe echipe, la Snagov - s-1626698372.jpg

Articole de la același autor

Campionatele Naționale de șah rapid și blitz pe echipe, ediţia 2021, s-au disputat la Snagov și au prilejuit o luptă spectaculoasă, în care s-au angrenat o parte dintre cei mai buni practicanți români ai sportului minții, informează Federaţia Română de Şah.

Întrecerile feminine au însemnat un dublu succes pentru Clubul Central de Șah, care a reușit readucerea în România pentru o competiție oficială a marii maestre Sabina-Francesca Foișor, căreia i s-au alăturat marea maestră Elena-Luminița Cosma (căpitanul echipei) și junioarele Alessia Ciolacu și Andreea Năstase, ambele maestre FIDE.

Pe locul 2 la rapid s-a clasat Arnia Chess IT, iar pe locul 3, CSU ASE București (la care a debutat Irina Bulmga), cele două cluburi schimbându-și între ele locurile la blitz.

Titlul național la șah rapid masculin a revenit unei echipe aflate în plină ascensiune, CSU ASE București, în componență cu maghiarul Ferenc Berkes și cu românii Mircea Pârligras, Mihnea Costachi, David Gavrilescu (9 din 9!) și Tiberiu-Marian Georgescu.

Pe locul 2 s-a clasat Șah Club Vados Arad, iar pe al treilea, CSM Baia Mare. Clubul condus de Daniel Pop s-a revanșat la blitz, unde a câștigat toate meciurile din finală, componența echipei fiind: Viktor Erdos, Tamas Banusz (9 din 9!), Andrei Istrătescu, Alexandru Manea, George Ileană, Paul Casangiu.

Argintul a revenit echipei CSU ASE București, iar medaliile de bronz, clubului Politehnica Iași.

Foto: Federaţia Română de Şah / frsah.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5587 secunde